Genel Forumlar'a Hoş Geldiniz!

Daha iyi bir kullanım deneyimi için giriş yapabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa, hemen oluşturabilirsiniz.

Giriş Yap Kaydol

Talip Geylan X’ten Mesaj Paylaştı, Talep ve Tepki Yağdı!

İsmaiL1991

Aktif Üye
Üye
Talip Geylan

Talip Geylan’ın mesajı…Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Geylan X hesabından Bahçeli ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaştıktan sonra, paylaşımın altına onlarca tepki ve talep mesajı yağdı. Geylan’ın paylaşımında öğretmenlerin sorunlarına tek bir kelime ile değinmemesi tepkilere yol açtı.
Geylan’ın paylaşımına gelen tepki ve talep mesajları,
2024 adaletsiz öğretmen atamasından bahsetmişsinizdir umarım. Öyle atama mı olur ?

• Memur sendikası baskani demeye bin şahit lazım. Memurun hali ortadayken hayat pahalıligi almış başını gitmiş ev kiraları çıldırmış ama hala inatla salon sendikaciligi yapanlara slm olsun yürü bre bolu beyi senin de çarkın kırılır demeli üyeleriniz yoksa bu düzen böyle gider bence
  • Emeklinin verilmeyen seyyanen zammını söyleseydin nasıl olsa kanka oldunuz belki yapardı
  • Sendika önündeki Türk ibaresini kaldırmayı düşünüyor musunuz?
  • Yeni süreçte eğitim dili Türkçemi olacak acaba bi bilgi varmı bu konuda
  • Sordunuz mu daha önce terörist dediğiniz demle neden beraber yol yürüyeceksiniz diye??
  • Mülakat mağdurlarını niye dile getirmiyorsunuz?
  • Sayın Başkanım, Alanımda derece yaptım Ama kontenjan sadece 29 kişi Emeğim, hayallerim her şeyim yarım kaldı 22 yıldır görülmemiş olan bu yıl oldu Tek istediğimiz emeklerimiz zayi olmasın Ek atama talebimizi ve sesimizi duyurmanıza çok ihtiyacımız var
Geylan’ın X paylaşımı, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek çalışmalarımız ve eğitimin gündemine dair bilgiler arz ettim. Geride bıraktığımız eğitim öğretim yılında uygulamaya konulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne dair Türk Eğitim Sen olarak düzenlemiş olduğumuz ‘İzleme ve Değerlendirme Çalıştayı’ raporunu kendisine sundum. Ayrıca Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği ve Türk Eğitim Sen işbirliğiyle Eylül ayında düzenlenecek olan TÜRK DÜNYASI EĞİTİM KURULTAYI programını da Sayın Genel Başkanıma ileterek programımıza davet ettim. Eğitimin ve eğitim çalışanlarının meselelerine dair her zaman yakın alaka gösteren Sayın Genel Başkanıma kabulünden ötürü çok teşekkür ediyorum2 (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Paylaşım için teşekkürler.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Takılası - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan GenelForumlar.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@genelforumlar.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri
Üst Alt