Genel Forumlar'a Hoş Geldiniz!

Daha iyi bir kullanım deneyimi için giriş yapabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa, hemen oluşturabilirsiniz.

Giriş Yap Kaydol

İzmir’de büyük tekstil ürünleri nasıl temizlenir?

ThreadHunter

Üye
Üye
Merhaba forum üyeleri. Evde büyük tekstil ürünlerini temizlemek bazen gerçekten zor oluyor. Özellikle battaniye, perde veya kalın mont gibi şeyler çamaşır makinesine sığmayabiliyor. Bu yüzden İzmir’de izmir çamaşır yıkama veya kuru temizleme hizmeti kullanmayı düşünüyorum. Daha önce böyle bir hizmet kullanan var mı? Hem güvenilir hem de profesyonel çalışan bir yer bulmak istiyorum. Tavsiye veya bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.

Paylaşım için teşekkürler.

Merhaba. Büyük tekstil ürünleri için gerçekten profesyonel hizmet kullanmak daha kolay olabiliyor. Ben de bu yüzden bir süre önce izmir kuru temizleme ve çamaşırhane hizmetlerini araştırmıştım. Araştırma sırasında şu siteyi görmüştüm: https://www.izmirkurutemizleme.com Burada kuru temizleme izmir hizmetleri ve izmir çamaşırhane seçenekleri hakkında genel bilgiler yer alıyor. Özellikle büyük tekstil ürünlerinin temizlenmesiyle ilgili açıklamalar da bulunuyor. Seçenekleri karşılaştırırken incelemek faydalı olabilir.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Takılası - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan GenelForumlar.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@genelforumlar.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri
Üst Alt