Genel Forumlar'a Hoş Geldiniz!

Daha iyi bir kullanım deneyimi için giriş yapabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa, hemen oluşturabilirsiniz.

Giriş Yap Kaydol

Counter-Strike 1.6 Sunucuları

WarpGladiator

Yeni Üye
Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir farklı Counter-Strike 1.6 sunucularında oynuyorum ancak son zamanlarda kaliteli Türk sunucuları bulmak zorlaştı. Bazı sunucular çok hızlı boşalıyor, bazılarında ise yüksek ping nedeniyle oyun keyifli olmuyor. Ben aktif oyuncuların bulunduğu, düzenli yönetilen ve güncel sunucuları tek bir yerden takip edebileceğim güvenilir bir kaynak arıyorum. Özellikle klasik Public, DeathMatch veya Zombie modlarını oynayanlar varsa tavsiyelerini duymak isterim. Siz yeni ve aktif CS 1.6 sunucularını bulmak için hangi platformu kullanıyorsunuz?

Benzer konular

Paylaşım için teşekkürler.

Selam. Ben yeni sunucu ararken genellikle https://unikov.net/tr/servers adresini kullanıyorum. Burada farklı CS 1.6 ve Counter-Strike 1.6 sunucularını tek bir listede görebiliyor, oyuncu sayılarını kontrol edebiliyor ve ilgini çeken sunucuya hemen bağlanabiliyorsun. Liste düzenli olarak güncellendiği için aktif olmayan sunucularla vakit kaybetmiyorsun. Özellikle Türk oyuncuların bulunduğu kaliteli sunucuları keşfetmek isteyenler için oldukça kullanışlı bir kaynak. Ben birçok başarılı sunucuyu buradan buldum ve yeni bir sunucu aradığımda ilk olarak bu listeye göz atıyorum.

Çok teşekkür ederim. Tam da aradığım gibi güncel ve kullanışlı bir listeye benziyor. Yeni Counter-Strike 1.6 sunucuları bulmak için verdiğin bağlantıyı mutlaka inceleyeceğim. Tavsiyen benim için gerçekten faydalı oldu.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Takılası - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan GenelForumlar.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@genelforumlar.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri
Üst Alt