Genel Forumlar'a Hoş Geldiniz!

Daha iyi bir kullanım deneyimi için giriş yapabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa, hemen oluşturabilirsiniz.

Giriş Yap Kaydol

Tanıtım Çayyolu'nda Müzik Rüzgarı: Ramel Sanat'ın Yenilikçi Eğitimi

btsan15

Aktif Üye
Üye
Çayyolu'nda Müzik Rüzgarı: Ramel Sanat'ın Yenilikçi Eğitimi

Ramel Sanat, 1995 yılından beri Ankara'nın sanat eğitiminde öncü rol oynayan bir kurum olarak dikkat çekiyor. Özellikle Çayyolu Keman Kursu ile keman severlere özel bire bir eğitimler sunarken, Ankara Bateri Kursu seçenekleriyle ritim tutkunlarını buluşturuyor ve genel Müzik Kursu Çayyolu kapsamında geniş bir yelpazede müzik tutkularını destekliyor. Bu merkez, psiko-pedagojik yaklaşımları sanat eğitimiyle birleştirerek Türkiye’de bir ilke imza atıyor ve 30 yıllık deneyimiyle hem çocuklara hem yetişkinlere kapılarını açıyor.

Çayyolu Keman Kursu ve Ankara Bateri Kursu

Çayyolu Keman Kursu ve Ankara Bateri Kursu, Ramel Sanat’ın en popüler programları arasında yer alıyor. Keman eğitiminde klasik tekniklerden modern yorumlara kadar uzanan modernize metotlar kullanılıyor. Psiko-pedagojik faktörler sayesinde öğrenciler sadece nota okumayı değil, duygularını enstrümanla ifade etmeyi öğreniyor. Ücretsiz yetenek analizleri ile başlayan süreç, küçük yaş gruplarının öğrenmeye hazır olup olmadığını belirliyor ve ileri seviye yeteneklileri konservatuvar hazırlığına yönlendiriyor. Bateri kursunda ise perküsyon becerileri, ritim kalıpları ve orkestra uyumu ön planda. Her iki kurs da bire bir özel eğitim formatında ilerliyor; bu sayede öğrenci kendi hızında ilerliyor ve motivasyonu yüksek kalıyor. Çayyolu’nun iki ayrı binasında (Arcadium AVM ve Töyko Villaları Caddesi) verilen dersler, Ümitköy, Yaşamkent, Bağlıca ve İncek bölgelerine de kolay ulaşım sağlıyor. Öğrenciler burada sadece enstrüman çalmayı değil, disiplin, özgüven ve yaratıcılık gibi hayat boyu fayda sağlayacak becerileri kazanıyor.

Ankara Bateri Kursu ve Müzik Kursu Çayyolu

Ankara Bateri Kursu ve Müzik Kursu Çayyolu programları, sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkıyor. Bateri eğitiminde grup çalışmaları ve orkestra dersleri sayesinde öğrenciler ekip çalışmasını yaşıyor. Müzik Kursu Çayyolu kapsamında gitar, piyano, şan, yan flüt, saksafon, klarnet ve solfej gibi diğer enstrümanlar da aynı yenilikçi yaklaşımla öğretiliyor. Ramel Sanat, “Sanatın Dokunuşları” felsefesiyle hayal gücünü teşvik ediyor ve öğrencilerin hayata daha duyarlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor. Konservatuvar ve güzel sanatlar fakültelerine hazırlık programları ise akademik başarıyı garantiliyor. 17. Onur Ödülü sahibi bu kurum, MEB onaylı kayıtlarla da resmiyet kazanıyor. Yeni şube planları (Beytepe, Angora, Çukurambar ve Bilkent) ile daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Yetişkinler için hobi amaçlı dersler, çocuklar için eğlenceli tanışma seansları ve profesyoneller için ileri seviye teknikler sunuluyor.

Ramel Sanat’ın eğitim anlayışı, “Eğitimde feda edilecek tek bir fert dahi yoktur” mottosuyla şekilleniyor. Öğrenciler burada sadece müzik öğrenmiyor, aynı zamanda kendilerini tanıyor ve potansiyellerini keşfediyor. Ücretsiz analiz randevuları ile en doğru enstrüman seçimi yapılıyor ve her yaştan katılımcı için kişiselleştirilmiş yol haritaları çiziliyor. Bu sayede müzik, sadece bir hobi değil, hayatın ayrılmaz bir parçası haline geliyor.

Çayyolu Keman Kursu arayanlar için ideal bir başlangıç noktası olan Ramel Sanat, Ankara Bateri Kursu ile ritim severleri de unutmayarak Müzik Kursu Çayyolu kapsamında unutulmaz bir sanat yolculuğu sunuyor. 30 yıllık mirasıyla parlak yıldızlar yetiştirmeye devam eden bu merkez, sanatseverleri bekliyor.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Takılası - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan GenelForumlar.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@genelforumlar.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri
Üst Alt