Genel Forumlar'a Hoş Geldiniz!

Daha iyi bir kullanım deneyimi için giriş yapabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa, hemen oluşturabilirsiniz.

Giriş Yap Kaydol

Tanıtım Büyükbaş Hayvancılıkta Tartım Teknolojisine Weilo İle Ulaşın

benaykt

Aktif Üye
Üye
Site Adı: Weilo
Site Adresi: Weilo.com.tr
Site Konusu: Yük hücresi, loadcell ve dahası
Açıklama:

Günümüz hayvancılık sektörü, geleneksel yöntemlerin ötesine geçerek tamamen veriye dayalı bir yönetim anlayışına evrilmiştir. Besi işletmelerinde, damızlık çiftliklerinde ve entegre tesislerde karlılığı belirleyen en temel unsur, hayvanların gelişim süreçlerini milimetrik bir hassasiyetle takip edebilmektir. Canlı hayvan tartımı, sadece bir ağırlık ölçümü değil; hayvanın sağlık durumu, yemden yararlanma oranı ve doğru satış zamanlaması hakkında kritik ipuçları veren stratejik bir işlemdir. Bu noktada Weilo, mühendislik gücüyle geliştirdiği çözümlerle sektöre yön vermektedir.

Hassas Tartımın İşletme Ekonomisine Etkisi

Bir hayvancılık işletmesinde rasyon hazırlığı ne kadar profesyonel olursa olsun, eğer bu rasyonun hayvan üzerindeki etkisi ölçülemiyorsa, yapılan yatırımın geri dönüşünü hesaplamak imkansızdır. Weilo tarafından geliştirilen yüksek teknolojili Hayvan kantarı sistemleri, hayvanların hareket halindeyken bile en doğru ağırlık verisine ulaşılmasını sağlar. Gelişmiş filtreleme algoritmaları sayesinde, canlı hayvanın kantar üzerindeki hareketlerinden kaynaklanan sapmalar minimize edilir. Bu durum, özellikle toplu tartımlarda ve hızlı operasyon gerektiren tesislerde zaman yönetimini optimize ederken, hatalı veri girişinin de önüne geçer.

Büyükbaş Hayvancılıkta Dayanıklılık ve Teknoloji

Büyükbaş hayvanların tartım süreçleri, hem hayvan refahı hem de ekipman dayanıklılığı açısından zorlu şartlar içerir. Tonajlı hayvanların kantar platformuna uyguladığı dinamik yük, standart tartım cihazlarının kısa sürede deforme olmasına neden olabilir. Ancak Weilo’nun özel olarak tasarladığı Büyükbaş hayvan kantarı modelleri, ağır hizmet tipi çelik yapıları ve dış etkenlere karşı korumalı yük hücreleri (loadcell) ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Paslanmaya karşı dirençli boya teknolojisi ve kaymaz zemin tasarımları, hayvanların kantar üzerinde stres yaşamadan, güvenle tartılmalarına imkan tanır. Hayvanın kantar üzerindeki konforu, aynı zamanda personelin iş güvenliğini de doğrudan artırmaktadır.

Lojistik Süreçlerde Tam Entegrasyon

Hayvancılık işletmelerinde verimlilik sadece çiftlik içinde bitmez; ürünün sevkiyat ve lojistik aşaması da tartım hassasiyeti gerektirir. Yem tedariki veya canlı hayvan sevkiyatı sırasında kullanılan araçların tonaj kontrolü, hem yasal limitlere uyum hem de ticari dürüstlük açısından elzemdir. İşletmenize gelen veya giden yükleri kontrol altında tutmak için Weilo Kamyonet kantarı çözümleri, kompakt tasarımları ve kolay kurulum avantajlarıyla ön plana çıkar. Dar alanlarda bile yüksek performans gösteren bu kantarlar, işletmenin lojistik ağını dijital tartım dünyasına entegre eder.

Neden Weilo Tercih Edilmeli?

Weilo, tartım teknolojilerinde sadece bir donanım üreticisi değil, aynı zamanda bir çözüm ortağıdır. Üretilen her sistem, endüstriyel standartlara uygun, kalibrasyonu hassas ve kullanıcı dostu arayüzlere sahiptir. Veri yönetimini kolaylaştıran dijital indikatörler sayesinde, tartım sonuçları anlık olarak kayıt altına alınabilir ve geriye dönük analizler için saklanabilir. Modern bir hayvancılık tesisi kurmak veya mevcut tesisinizi modernize etmek istiyorsanız, Weilo’nun teknolojik altyapısı işletmenizi bir adım öne taşıyacaktır. Doğru ölçüm, profesyonel yönetim ve maksimum kâr için tartım süreçlerinizi Weilo güvencesine teslim edebilirsiniz.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Takılası - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan GenelForumlar.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@genelforumlar.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri
Üst Alt