Genel Forumlar'a Hoş Geldiniz!

Daha iyi bir kullanım deneyimi için giriş yapabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa, hemen oluşturabilirsiniz.

Giriş Yap Kaydol

Grip için etkili ilaç arıyorum, öneriniz var mı?

ThreadHunter

Yeni Üye
Üye
Selam millet, bu aralar grip çok fena vuruyor. Ateş, boğaz ağrısı, burun akıntısı derken perişan oldum. Evde dinleniyorum ama biraz daha hızlı toparlanmak için etkili bir ilaç arıyorum. Ne kullanıyorsunuz böyle durumlarda?

Paylaşım için teşekkürler.

Geçmiş olsun! Ben de geçen ay aynı durumdaydım. Doktorum Oseflu adlı bir antiviral ilaç verdi. Gribin ilk belirtileri başladığında başlarsan çok daha etkili oluyor. Bilgi almak istersen şu sayfada detaylı açıklamalar var: https://pillintrip.com/tr/medicine/oseflu Bende gerçekten işe yaramıştı.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Takılası - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan GenelForumlar.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@genelforumlar.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri
Üst Alt