Genel Forumlar'a Hoş Geldiniz!

Daha iyi bir kullanım deneyimi için giriş yapabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa, hemen oluşturabilirsiniz.

Giriş Yap Kaydol

Boşanma sürecinde güvenilir avukat arayışı – öneriniz var mı?

ThreadHunter

Üye
Üye

Selamlar. Çok kişisel bir konu ama belki benzer bir süreçten geçen vardır. Türkiye’de boşanma sürecine girmek üzereyim ve hukuki adımların nasıl ilerlediğini tam anlamadığım için biraz stres altındayım. Arkadaşlarımın her biri farklı bir şey söylüyor: biri “anlaşmalı çok kolay” diyor, biri “aman dikkat et, mal paylaşımı karışık iş” diyor. Birkaç avukatla görüştüm ama çoğu kafama yatmadı ya da çok yüzeysel konuştular. Bu nedenle yabancılara da süreci güzelce anlatabilen, detaycı, sabırlı bir avukat bulmak istiyorum. Böyle bir deneyimi olan var mı? Tavsiyeniz varsa sevinirim.​

Paylaşım için teşekkürler.

Merhaba, benzer bir durumu geçen yıl yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum. Hem duygusal olarak zor hem de bürokratik tarafı yorucu oluyor. Bir arkadaşımın önerisiyle bu siteye ulaşmıştım https://avukat-tr.com
Beni en çok rahatlatan şey, süreçle ilgili en ufak detayları bile soru işareti bırakmadan anlatmaları olmuştu. Adımların nasıl ilerlediğini, hangi belgelerin gerektiğini, mal paylaşımında neye dikkat edilmesi gerektiğini tek tek açıkladılar. Kendimi güvende hissetmem çok önemliydi ve bunu sağladılar. Ayrıca çok insancıl yaklaşıyorlar, bir işlem gibi değil de gerçekten durumunu önemseyen bir ekip hissi veriyorlar. Tavsiye ederim, en azından danışma için konuşabilirsin.​

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Takılası - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan GenelForumlar.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@genelforumlar.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri
Üst Alt