Genel Forumlar'a Hoş Geldiniz!

Daha iyi bir kullanım deneyimi için giriş yapabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa, hemen oluşturabilirsiniz.

Giriş Yap Kaydol

Tanıtım Backlinkmatik Tanıtım Yazısı Siparişi Hakkındaki Kısa Deneyimim

nullsix

Aktif Üye
Üye
Backlinkmatik Tanıtım Yazısı Siparişi Hakkındaki Kısa Deneyimim

biym1pd.jpg

Kendi sitem için ilk kez tanıtım yazısı çalışması yapmaya karar verdiğimde, açıkçası tereddütlerim vardı. Çünkü piyasada çok fazla seçenek var ama hangisinin gerçekten işe yarayacağını anlamak kolay olmuyor. Ben de bu yüzden önce küçük bir araştırma yaptım, farklı platformların sunduğu paketleri, fiyatları ve içerik kalitesini karşılaştırdım. Bazı yerlerde içeriklerin oldukça yüzeysel olduğunu, bazılarında ise site listelerinin pek güven vermediğini fark ettim.

Sonrasında Backlinkmatik’e denk geldim ve burada süreç çok daha düzenli, açıklayıcı ve güvenilir geldi. Özellikle paketlerin net şekilde belirtilmesi, içeriklerin profesyonel hazırlanması ve yayınlanan sitelerin gerçekten kalite sunması hoşuma gitti. Siparişi verdikten sonra süreç oldukça sorunsuz ilerledi. Brief’e uygun, okunabilir ve SEO mantığı oturmuş yazılar hazırlanmıştı. Link yerleşimleri doğal görünüyor, raporlamalar ise detaylıydı. Bence bu işte en kritik konu, uzun vadede zararsız ve doğal bir backlink profili oluşturmaktır; bu açıdan Backlinkmatik beklentimi karşıladı diyebilirim.

Kısacası deneyimim olumlu oldu ve benzer şekilde tanıtım yazısı veya backlink çalışması planlayanlara gönül rahatlığıyla öneririm. Daha fazla bilgi almak isteyenler için buraya da bırakayım: Backlinkmatik. Sorunuz olursa deneyimimi detaylı anlatabilirim, memnuniyetle paylaşırım.

Son düzenleme:

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Takılası - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan GenelForumlar.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@genelforumlar.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri
Üst Alt